Potpuno automatski filter

1.Filly Auto Filter Uvod Potpuno Auto Filter je pogodan za filtere s 1 '' - 36 '' cjevovoda za izabrati iz, s prednostima kontinuirano protok tekućine, sigurnost rada jednostavno održavanje, XF serija self-čišćenje filter je naširoko koristi u svim industriji \ t area.XF-X05 filter za četke za samočišćenje ...

Detalji o proizvodu

1.Upoznavanje automatskog filtera

Potpuno Auto Filter je pogodan za filtere s 1 '' - 36 '' cjevovoda za izabrati iz, s prednostima kontinuirano protok tekućine, sigurnost rada jednostavno održavanje, XF serije self-čišćenje filtera je naširoko koristi u svim industrijskim area.XF-X05 samouprave četkasti filter za čišćenje je sa visokim performansama filtracije u uvjetima filtriranja istaloženih krutina, tekućina teče u stranu i van sa strane, što je učinkovitije u procesu filtracije.

image001


2. Aplikacija

Self Automatsko samočistiono cjedilo može se koristiti u gotovo svim industrijskim pročišćivačima vode, kao što je opskrba vodom, sustav za pročišćavanje vode, odvratnost vode, miris slane vode koji se koristi za hlađenje, obradu i zaštitu od požara. Ovaj sistem upravljanja filterom može osigurati ciklus vodnih resursa i uštedjeti troškove.

Ovi mehanički očišćeni filtri se široko koriste u prerađivačkoj industriji za zaštitu izmjenjivača topline, pumpe za cjevovode, sustava za recikliranje otpadnih voda itd.

█ Mehanički očišćene cjediljke visokog protoka mogu se koristiti u elektroenergetici kako bi se zaštitili izmjenjivači topline, pumpe za cjevovode, mlaznice za prskanje vode, sustav recikliranja otpadnih voda, itd.

Self Automatsko samočistiono sito može se koristiti za industriju prerade pulpe kako bi se uklonilo vlakno iz vode kako bi se spriječilo začepljenje mlaznice, te odvojiti koru i čip u procesu cirkulacije.


3.Our Advantages

a. Opsežno proizvodno iskustvo: specijalizovani smo za automatski filter za samočišćenje, kao što su filter za četke, filter za strugače, kućište filtera za vodu od nerđajućeg čelika, filter za povratno pranje, kućište filtera vrećica i kućište filtera sa iskustvom od 10 godina.

b. Kompletna proizvodna postrojenja za četke: vlasništvo precizne radijalne bušilice, valjci za savijanje ploča, tokarski stroj, glodalica za glodanje, bušilica i glodalica, CNC mašina za rezanje plazmom, inverter pulsni aparat za zavarivanje argonom, inverter topljenje manipulator, aparat za zavarivanje gasa Co2, samopodešavajuća polica točkova, vožnja i druga napredna oprema.

image003_01image003_02


Istraga