Sistem filtera za povratno ispiranje

1.Backflushing filter sistem Uvod Sintetička vlakna imaju određenu poroznost filter sloja, više ne pokrivaju druge materijale, tako da je operacija jednostavna. Ovaj filter patrone su također koriste inoco patent presavijenog dizajna, koji će omogućiti jednom filteru postići veliku površinu filtera i ...

Detalji o proizvodu

1.Profilterski sistem za ispiranje Uvod

Sintetička vlakna imaju određenu poroznost sloja filtera, više ne pokrivaju druge materijale, tako da je operacija jednostavna. Ovaj filter patrone se također koriste inoco patentom presavijenog dizajna, koji će omogućiti jednom filtru postizanje velike površine filtera i duži vijek trajanja. Filter usvaja posebnu strukturu zaptivanja, koja je povezana sa cijevi, ništa sa zaštitnom folijom.

image001


2.High flow patron filter materijala

Filter dijelovi

Materijal

Body shell

CS, SS304, SS316L, C276,2205, Coating

Filtar uložak

PP, PTFE, nehrđajući čelik presavijeni

Zaptivka oklopa tela

Bun-N, fluoro-gumena, metalna spirala-navojna brtva

 

3.FAQ

1. Koje je vrijeme isporuke vašeg stroja?

A: Općenito, vrijeme isporuke naših strojeva je oko 30 dana, prilagođeni stroj će biti isporučen kao pregovori s našim klijentima.

2. Kao što je rok isporuke će trajati dugo vremena, kako možete osigurati stroj neće biti slomljena?

A: Naša mašina je omotana filmom, kako bi se osiguralo da mašina može biti isporučena našem kupcu bez problema, mi ćemo koristiti čeličnu žicu da popravimo mašinu sa kontejnerom.

3. Mogu li znati koju će uplatu primiti vaša kompanija?

A: Do sada 100% T / T prije otpreme, i 30% depozita plaćeni od strane T / T, uravnoteženi plaćeni L / C su dostupni.

4. Kakav je kvalitet vaše robe?

O: Sarađivali smo sa mnogim svetskim kompanijama dugi niz godina, na primer, Conoco Phillips, Shell, Fluor, Sinopec, PetroChina, Samsung inženjering, BASF, Bayer, Worlypesons itd. Klijenti.

Naši proizvodi su dobili dobar odgovor od naših kupaca.


Istraga