Filter za pranje leđa

1.Back filter za pranje Uvod Automatski filtar za pranje leđa osigurava potpuno automatske operacije pranja u industriji i može kontinuirano odvajati nečistoće od vode i drugih tekućina. Održavanje i rad aplikacije filtera je vrlo jednostavan, ...

Detalji o proizvodu

1.Profil za pranje rublja Uvod

Automatski sisaljki za povratno pranje osiguravaju potpuno automatske operacije pranja u industrijskoj primjeni i mogu kontinuirano odvajati nečistoće od vode i drugih tekućina. Održavanje i rad aplikacije filtera je vrlo jednostavan, čak iu teškim radnim uvjetima i dalje može nastaviti raditi u dobrom radu. Ovaj filter je vrsta filter aplikacije koja može pružiti širok spektar sveobuhvatne upotrebe industrije, može garantirati čistoću i pouzdanost filtrirane tekućine.

image001


2.Radni princip

Of Proces filtracije

nefiltrirana tečnost teče u dno filtera elementa i prolazi kroz filtarski element izvana prema unutra. Tada će nečistoće biti zarobljene na vanjskoj strani elementa. Kako se nečistoće akumuliraju, filter kolač će se postepeno formirati. Koji bi mogao ukloniti manje čestice.

Of Proces povratnog ispiranja

Proces pranja se pokreće dok filtri postižu podešeni diferencijalni pritisak ili vrijeme.

Diferencijalni transmiter tlaka daje signal diferencijalnih pritisaka, pokreće programabilni kontroler, PLC program šalje signal na aktuator ventila, a ispusni ventil je otvoren, tečni povratni tok te prolazi kroz elemente, a filter za čestice na površini elementa će biti očišćen.


3.Our service

a. Pružamo besplatnu tehničku uslugu o filterima za četkanje i pitanjima primjene.

b. Besplatne obilaske i uvođenje naše fabrike.

c.Pružamo besplatan dizajn i validaciju procesa.

d. Možemo garantirati pravovremenu isporuku robe.

e.Zatvoriti praćenje svih naloga od strane posebne osobe i pravovremeno informisati kupce.

image003


Istraga