Automatski filter za samočišćenje

1.Automatski filter za samočišćenje Uvod Automatski filter za samočišćenje se primjenjuje za mehanički očišćene i složene nečistoće visokog protoka, koje se mogu poklapati sa cjevovodom od 10 ”, 12”, 14 ”i 68”. Ako je kapacitet vašeg procesa veći od 2500m3 / h, preporučuje se da koristite ovu filtraciju tečnosti ...

Detalji o proizvodu

1.Automatski filter za samočišćenje Uvod

Automatski samočisteći filter se primjenjuje za mehanički očišćene i složene nečistoće visokog protoka, koje se mogu poklapati sa cijevi od 10 ”, 12”, 14 ”i 68”. Ako je kapacitet vašeg procesa veći od 2500m3 / h, preporučuje se da koristite ovaj sistem za filtriranje tečnosti sa filtracijom višestrukih setova.

image001image003


2.Self proces filtriranja

Kada diferencijalni pritisak ulaznog i izlaznog cjevovoda dostigne prikazanu vrijednost, filter će započeti proces čišćenja. Cijeli proces samočišćenja sadrži dva koraka: otvara se ispusni ventil; dvije četke od nehrđajućeg čelika koje se pokreću unutar motora će očistiti nečistoće koje je zahvatila mreža, a zatim će se nečistoća ispustiti iz ispusnog ventila. Sistem ne prestaje da teče i kontroliše se kontrolnom kutijom.

Tip kontrole: ima tri modela, vrijeme, diferencijalni tlak i PLC kontrolu.

1

image003_03image003_04image003_05


Istraga