Sistem automatskog filtriranja

1.Automatic backwash filter sustav Uvod Automatski sustav povratnih pražnjenja je dostupan za visoku temperaturu, visoki tlak i visoku čvrstoću materijala koji je usvojen tri metode čišćenja, povratak pranje, miniranje, ultrazvučni za postizanje kontinuiranog automatskog rada, izbjegavanje čestih priručnika ...

Detalji o proizvodu

1.Automatski sistem filtera za povratno pranje Uvod

Automatski filter filter je dostupan za visokotemperaturne, visokotlačne i visoke čvrste materijale koji su usvojeni tri metode čišćenja, povratno pranje, pjeskarenje, ultrazvučno za postizanje kontinuiranog automatskog rada, izbjegavanje čestog ručnog čišćenja i nepotrebnih zastoja, te maksimalno smanjenje zagađenja okoliša od filtera materijal i ostatak.

image001


2.Advantage

Uni Sa jedinstvenim programom čišćenja sa elementima za sinterovanje jezgara, efekat čišćenja je jednak 80% početnog stanja, znatno produžava vijek trajanja industrijskog cjedila i smanjuje emisiju zagađivača za 70%.

Filt Odlične komponente filtracije, sa poroznim metalnim sinterovanim filterom, efikasnost filtracije može biti do 1 mikrona / 99%. (Preciznost filtera od 1 mikrona do 25 mikrona može biti u zajedničkoj upotrebi.)

Closed Potpuno zatvorena struktura, 100% automatski filter, koji odgovara i za razne kompleksne i za eksplozivne prilike.

O INOCO ima mnogo sazrelog sistemskog rešenja, protok može biti 1-200T / h. U većini slučajeva, INOCO filter tvrtka može dati crtež za referencu.

Choice Širok izbor za veličinu i materijal elementa filtra. INOCO može da obezbedi 10mm ~ 200mm porozan sinterovani filter element, materijal može biti 304L, 316L, monel, hastelloy.


3.FAQ

a. Koja je vaša minimalna količina narudžbe, možete li mi poslati uzorke?

A: Naša minimalna količina je 1 set, budući da je naš proizvod strojna oprema, teško je poslati vam uzorke, međutim, možemo vam poslati katalog, srdačno Vas pozdravljamo da dođete u našu tvrtku.

b. Koji nivo kvaliteta su vaši proizvodi?

: Imamo CE, ISO, SGS, TUV, Rosh, ASME certifikat do sada.

c. Koje je vrijeme isporuke vašeg stroja?

A: Općenito, vrijeme isporuke naših strojeva je oko 30 dana, prilagođeni stroj će biti isporučen kao pregovori s našim klijentima.

d. Može li se mašina prilagoditi našim potrebama, kao što je na našem logotipu?

O: Sigurno je da se naša mašina može prilagoditi vašoj potrebi, staviti na vaš logo.

e. Kako će period isporuke trajati dugo, kako možete biti sigurni da mašina neće biti slomljena?

A: Naša mašina je omotana filmom, kako bi se osiguralo da mašina može biti isporučena našem kupcu bez problema, mi ćemo koristiti čeličnu žicu da popravimo mašinu sa kontejnerom.

image003

 


Istraga