Automatski filter za pranje leđa

1.Automatski filter za povratno pranje Uvod Filteri se također koriste za zgušnjavanje kako bi se proizvela koncentrirana tekuća suspenzija djelimičnim uklanjanjem tekuće faze kao filtrata. Ovaj način rada je moguć budući da filteri sa svijećama mogu raditi na vrlo kratkim vremenskim ciklusima koristeći prednosti ...

Detalji o proizvodu

1.Automatski filter povratnog pranja Uvod

Filtri se također koriste za zgušnjavanje kako bi se proizvela koncentrirana tekuća suspenzija djelimičnim uklanjanjem tekuće faze kao filtrata. Ovaj način rada je moguć budući da filteri za svijeće mogu raditi na vrlo kratkim vremenskim periodima koristeći prednosti visokih stopa filtracije dok su kolači još uvijek tanki. Jedna od karakteristika filtera za svijeće kada se koristi za zgušnjavanje je njihov čisti filtrat, jer gravitacioni zgušnjivači, analogno, proizvode preljeve koji uvijek sadrže određenu količinu finih suspendiranih tvari.

image001


2.Product detail

Original: Jiangsu, Kina

Certifikat: ISO9001, ISO14001, Cijena: Po dogovoru

Materijal: aluminij

Rok plaćanja: TT, LC

Datum isporuke: Po dogovoru

Pakiranje: izvozni standard

Tržište: Srednji Istok / Afrika / Azija / Južna Amerika / Evropa / Sjeverna Amerika

Garancija: 1 godina

MOQ: 100 set


3.Our Advantages

a. Opsežno proizvodno iskustvo: Specijalizovani smo za industriju prečišćavanja vazduha više od 10 godina, AHU Pre-filter možemo da optimizujemo dizajn protoka vazduha, prema prilagođavanju veličine kutije klima uređaja, da filtriramo efikasnost, parametre detekcije protoka vazduha, da osiguramo da kupci .

b. Visokokvalitetna sirovina: Imamo kvalifikovan sistem sertifikacije dobavljača, pristupili smo D&B s DUNS registriranim "c. Strogi fizikalni / kemijski testni postupci: ispunjavanje zahtjeva dizajna i procesa proizvoda, osiguravajući pouzdane podatke testiranja.

d. Kratak rok isporuke: Ako jedan kontejner 15-20 dana. Također smo zaliha neke standardne veličine cijevi i šipke, ako vam je potrebno 3-5 kom, možemo isporuke uskoro.

e. Sigurno pakiranje: ulje protiv hrđe se nanosi na cijevi i šipke prije transporta, plastične kapice na krajevima cijevi za zaštitu unutarnje površine, svaka šipka mora biti zaštićena kartonskom cijevi. Na kraju se pakuje sa pakovanjem za plovidbu ili u drvenom kućištu.

f. Najbolji nakon-prodaja usluga: Više od 60% proizvoda se prodaje u jugoistočnoj Aziji, Bliskom Istoku i Europi, a svi proizvodi su povjerenje domaćih i stranih kupaca.

image003


Istraga