Automatski filtar za povratno pranje

1. Automatski filtar za povratno pranje Uvod Ovaj način rada je moguć budući da filteri za svijeće mogu raditi na vrlo kratkim vremenskim periodima koristeći prednosti visokih stopa filtracije dok su kolači još uvijek tanki. Jedna od karakteristika filtera za svijeće kada se koristi za zadebljanje je njihov čisti filtrat ...

Detalji o proizvodu

1. Automatski filter za povratno pranje Uvod

Ovaj način rada je moguć budući da filteri za svijeće mogu raditi na vrlo kratkim vremenskim periodima koristeći prednosti visokih stopa filtracije dok su kolači još uvijek tanki. Jedna od karakteristika filtera za svijeće kada se koristi za zgušnjavanje je njihov čisti filtrat, jer gravitacioni zgušnjivači, analogno, proizvode preljeve koji uvijek sadrže određenu količinu finih suspendiranih tvari.

image001


2.Radni princip

Tokom filtracije, koja se odvija u posudi pod pritiskom, tečnost se presuje spolja kroz medijum za filtriranje. Čvrsto se spaja na svojoj površini i formira jednoobraznu tortu. Kolač ostaje na filtarskim elementima zbog njihovog konkavno-konveksnog profila i kontinuirano održavanog diferencijalnog pritiska preko njih. Kada padne pritisak na podešeni ventil, ulazni i izlazni ventil se isključuju. Komprimirani protok zraka u filtar i sušenje filtracijskog kolača, pri obradi povratnog pranja, čestica će se ukloniti, a filtarski element može se regenerirati.

Još jedna od značajki filtera svijeća je cilindrični oblik elemenata koji zadržavaju formiranu tortu. Ovaj oblik, za razliku od ploča, listova ili filtera, povećava područje filtracije jer kolači rastu deblje i kompenziraju u određenoj mjeri smanjenje stopa filtracije.

Filtri za svijeće su vrlo prikladni za rukovanje zapaljivim, otrovnim i korozivnim materijalima jer su autoklavirani i dizajnirani za opasna okruženja kada su potrebni visoki tlak i siguran rad. Isto tako, oni se mogu lako omotati za aplikacije kad god treba očuvati vruće ili hladne temperature. Ove karakteristike nisu moguće na filter pritiscima koji zahtijevaju otvaranje ploča u atmosferu od strane jednog kako bi se omogućilo ispuštanje kolača na kraju svakog ciklusa.


3. Prednosti

Cake Odlično pražnjenje torte.

To Lako se prilagođava zgušnjavanju kaše.

Floor Minimalna površina poda.

Ically Mehanički jednostavna jer nema složenih zaptivnih uvodnica ili ležajeva.

And Mokar i suv iscjedak

Sol Filtrirane čvrste materije se uklanjaju i ispuštaju putem ispuhivanja plina, a filter kolač se može koristiti za reakciju.

■ Neprekidno zgušnjavanje

Ovaj tip filtera omogućava kontinuiranu filtraciju bez prekida protoka; krutina se ispira natrag u tečnost i uklanja u obliku guste otopine, ovaj proces filtracije uglavnom se odnosi na procese gdje je potreban kontni protok.


4.FAQ

a. Da li ste proizvođač, trgovačka kompanija ili treća strana?

O: Mi smo proizvođač i izgradili smo našu kompaniju od 2007. godine.

b. Koja je vaša minimalna količina narudžbe, možete li mi poslati uzorke?

A: Naša minimalna količina je 1 set, budući da je naš proizvod strojna oprema, teško je poslati vam uzorke, međutim, možemo vam poslati katalog, srdačno Vas pozdravljamo da dođete u našu tvrtku.

c. Koji nivo kvaliteta su vaši proizvodi?

: Imamo CE, ISO, SGS, TUV, Rosh, ASME certifikat do sada.

d. Kako će period isporuke trajati dugo, kako možete biti sigurni da mašina neće biti slomljena?

e: Naša mašina je omotana filmom, kako bi se osiguralo da se mašina može isporučiti našim kupcima bez problema, a mi ćemo koristiti čeličnu žicu da popravimo stroj sa kontejnerom.

1

2

3Istraga