Сепаратор индустријски сепаратор

ЦИКЛОН сепаратор уводник ИНОЦО 900 серија Циклонски сепаратор је комбинација мултифункционалне циклоне цеви и кертриџа за одвајање честица и капљица из гаса. Начело рада Филтрирање прве фазе Сепаратор плина и течности из циклонске цеви: Када гас протиче течност у ...

Detalji o proizvodu

Увод у циклон сепаратор

Серија ИНОЦО 900 Циклонски сепаратор је комбинација цевовода са више грана и цјевчица за одвајање честица и капљица из гаса.

Принцип рада

Филтрирање прве фазе
Циклонски сепаратор за гас и течност: Када гас протиче течност у сепаратор гаса и течности, због ротације дизајна циркона вортек цеви, ток ће произвести јак вор тек покрет, стварајући снажну центрифугалну силу, чинећи чврсту честице и течне нечистоће причвршћене на зид зида циклона.
Након што се нечистоће одвоје од гаса, онда се течност акумулира у пределу контејнера. Гасно пречишћавање оставља сепаратор циклона са минималним падом притиска на следећи ниво филтрирања.

cyclone separator.jpg

Филтрирање друге фазе

Филтрација и одвајање кертриџа: Овај ниво је направљен од бројева филтера који се могу заменити или више пута очистити.
Оваква врста филтера и ниво тачности се бирају у складу са условима рада, а сврха је уклањање најмањих чврстих честица и кондензатне магле и максималне капљице могу бити уклоњене из сепаратора.

СН-920 серија циклонских сепаратора филтера

ИНОЦО сазнаје предности домаће и стране технологије циклонске цеви и развија одвајање за гасно-течност-чврсту фазу са високим степеном ефикасности и отпорношћу на хабање и отпорност на корозију. Има високу површинску тврдоћу (тврдоћа површине до ХВ900 ~ 1000), одлично отпорност на корозију (применљив на киселине, алкалије, влажне околине водоник сулфида и сл.).
Циклонска цев је центрифугални принцип цијевне цеви од 2 инча. Гас који се филтрира улази у улазни лук и формира ротацијски ток у цеви, као што су течности и чврсте честице и разлике густине гаса, са одвојеном центрифугалном силом, очистити гас за гориво из цевовода како би одлутали чврсте и течне честице падале у дно сепаратора од водовода одлази од излаза. Број Цицлоне цеви базиран је на стварном протоку гаса и дозвољеном паду притиска.

Индекс перформанси

Одвајање: За честице прашине и капљице од 8-10 μм, стопа скидања је 100%
Циклонски пад притиска: мање од 0.04МПа

Карактеристике

1. Целокупна структура одговара карактеристикама двостепеног протока, носи светлост, мања оптерећења за испитивање и поправку
2. Разумљива структура, проблем загушивања се не појављује
3. За оштрије средине темперамента, циклонска цев може користити оригиналну високу технологију производње плочастих никл-фосфорних плочица, површинска тврдоћа до ХВ900-1000, са високом отпорношћу на хабање и дугим веком трајања
4. Широка оперативна флексибилност, како би се осигурала ефикасност раздвајања и опсег дозвољеног пада притиска, проток са једном цијеви износи 135-185м3 / х;

Гаранција квалитета

1. Стручна ревизија уговора укључила је сва одељења како би осигурала изводљивост сваке наредбе.

2.Процесни дизајн и валидација пре него што се произведе обим производње.

Строго контрола на свим сировим и помоћним материјалима, Све сировине достизу светски напредни ниво.

3. Инспекција на терену за све процесе, инспекцијски запис остаје следљив 3 године.

4. Сви инспектори су квалификовани за међународне цертификате.

5.Квалификовани ВПС и професионални заваривачи гарантују квалитет заваривања.

6.100% прегледа готових калупа пре испоруке.

7.Напредна и комплетна опрема за испитивање и инспекцију: НДТ, метални микроскоп, тестер утицаја, тестер тврдоће ...

8.Регуларна обука за инспекцијско особље.


图片1.png

ФАК

1. Који ниво квалитета су ваши производи?

О: Имамо цертификат ЦЕ, ИСО, СГС, ТУВ, Росх, АСМЕ до сада.

2. Како ће се период транспорта трајати дуго, како бисте могли осигурати да машина неће бити прекинута?

О: Наша машина је умотана у филм, како би се машина сигурно испоручила нашем купцу, користићемо челичну жицу да поправимо машину са контејнером.

3. Што се тиче услуге после продаје, како можете решити проблеме који су се десили у вашем времену у иностранству?

О: Гаранција на нашу машину обично је 12 месеци, у овом периоду, одмах ћемо организовати међународну експрес, како би били сигурни да ће замењиви дијелови бити испоручени што је пре могуће.

Гаранција квалитета: 12 месеци након операције, али не више од 18 месеци након што је опрема испоручена (гаранција не укључује потрошне делове).

4.вхи ус цхоосе ус?

О: Ми смо једна од високотехнолошких предузећа, ААА уговор и поуздана предузећа, ААА Тецхнологи Цонсултинг Фирма. Ми смо произвођач добили сертификат ИСО9001.

5.Који су услови плаћања прихваћени?

А: Т / Т или Л / Ц или Вест Унион или Монеиграм или Паипал, други су добродошли.

6.Што је време испоруке филтера?

О: Уопштено, 35 дана након авансног плаћања, ако је ОЕМ, то ће бити 40-45 дана након аконтације, порт испоруке је Шангај.


图片6.png


Istraga