Сепаратор течног уље сепаратора уља

Увођење сепаратора уљне воде У процесу сепарације уљне воде, шкољка је опремљена катализаторима за коалесцију и кертридима за одвајање, када се медијум протиче кроз своје унутрашње, онда ће бити четири процеса-филтрација, коалесценција, насељавање, раздвајање, како би се реализовало уклањање. ..

Detalji o proizvodu

Увод у сепаратор уља

У процесу сепарације уља и воде шкољка је опремљена катализаторима за коалесцију и кертридима за одвајање, када се медијум протиче кроз своје унутрашње, онда ће бити четири процеса-филтрација, коалесценција, поравнање, раздвајање, како би се остварило уклањање влаге, средње алкалије и соли органске киселине у води и сл.

oil water separator.jpg

Карактеристике

Медији најпре из унутрашњости према споља протиче кроз катализаторе за коалесцију, ова кертриџа има специјалну двоструку функцију филтрације и коалесценције. Високо прецизно филтрирање слоја најситнијих катализатора за коалесцију може ефикасно блокирати нечистоће честица, нарочито пресецање нечистоће која има стање стабилности емулзије, као што је као гвоздени оксид и гвоздени сулфид итд. такође су бољи за накнадну функцију демулсификације и коалесценције, након што се филтер за филтрирање улије у слој демулсификације слоја, његов "посебан материјал може да демулсификује, а фину и слободну воду ће се формирати великим падом, велике капи ће потонути својим "гравитација, мањи пад величине ће тећи са медијима у кутије за одвајање, кертриџи за одвајање направљени су помоћу материјала за патентну технологију са добрим хидрофобним перформансама. када медијум са унутрашње стране споља протиче касе за одвајање, само пустите да медији пролазе, мале капљице су потпуно ефектно пресретнуте од стране кертриџа напоље, а онда се спајају у велике капљице, па се даље одваја од воде.

Спецификације

Материјал шкољке: 20 #, 345К, нерђајући челик
Мицрон ранга: мање од 0,3 микрона, 0,3 микрона, 0,5 микрон, 1 микрон, 5 микрона, 10 микрона
Величина кертриџа: ОД3.5 ''. 4.5 ''. 6 ''; Дужина16,18,20,32,36,40,72 ''
Почетни пад притиска: ≤50бар
Променљив пад притиска: <>
Радна температура: 0 ~ 120 ℃

Кутије за одвајање

Кертриџи за одвајање су направљени од стаклених влакана високих густина, како би се смањио прелом и цурење, дизајнирана у цијелу структуру једне цијеви, површина кертриџа третирана је хидрофобним и олеофобичним и испуњава различите захтјеве микронске брзине.

Структура

Сепаратор течног-течног коалесценције је опремљен са две групе различитих функција уложака у унутрашњости; Кућиште сепаратора је метално кућиште и опремљено са мјерачем ручице, манометром, вентилом за одвод, вентилом за одвод, мрежним узорцима и другим прибором.

Процес тока

1. Да бисте продужили животни век кертриџа и побољшали ефикасност одвођења, препоручите да додате предфилтер на предњој страни сепаратора филтера за коалесценцију. Основна сврха пре филтера се користи за уклањање средњих великих нечистоћа и чврстих честица гвожђег оксида, гвожђа сулфида и других штетних нечистоћа.
2. Сваки уређај је дизајниран са бајпасом, погодним за замене кертриџа, а затим обезбеђују да систем ради континуирано.
3. На дну сваке опреме налази се 3 одвода, што је погодно за уклањање нечистоће и одвајање нечистоће.

Апликација

ИНОЦО СГФ сепаратор течности и течности најчешће се користи у сепарацији горива бензина, млазног горива и дизел-уља; каустични бензин, млазно гориво и алкално раздвајање кавстичног нафтног горива; сепарација воде од лаких угљоводоника и петрохемијских производа; одвајање водоник пероксида у радној матичној течности; сепарација киселине петрохемијских производа и угљоводоника; сепарација уља; раздвајање анхидрованог аминског уља.


图片1.png

ФАК

1. Ако ћу морати да останем код вас неколико дана, да ли је могуће резервисати хотел за мене?

О: Увек ми је задовољство, резервација хотела је на располагању.

2. Који ниво квалитета су ваши производи?

О: Имамо цертификат ЦЕ, ИСО, СГС, ТУВ, Росх, АСМЕ до сада.

3. Како ће се транспортни период потрајати дуго, како се уверите да машина неће бити прекинута?

О: Наша машина је умотана у филм, како би се машина сигурно испоручила нашем купцу, користићемо челичну жицу да поправимо машину са контејнером.

4. Након што поставимо наруџбину, да ли ћете сада уредити инсталацију машине?

О: Све машине ће бити тестиране пре него што су испоручене, тако да се скоро њих може директно користити, такође је лако инсталирати нашу машину, уколико вам је потребна помоћ нашим клијентима, бићемо задовољни организовањем инсталације, али све трошкове биће вам оптужени.


图片6.png


Istraga