Dom > О нама

ИНТ Петроцхемицал Мацхинери Екуипмент Цо., Лтд. као подружница у потпуности у власништву компаније Вуки Аоцхи Филтер Екуипмент Цо., Лтд. у априлу 2007. године у Вуки, Кина, један је од водећих домаћих добавитеља микро филтера, а такође је посебно добар у дизајн филтера у захтевним условима. Основни производи укључују сепараторске филтере, микро филтере, филтере за врећу, филтере за под притиском, аутоматске филтере за чишћење, филтере високог притиска, статичке миксере и огледало и тако даље. Такву серију производа препознали су и похвалили многи купци као што су Кина Натионал Оффсхоре Оил Цорпоратион, Роц Оил, Флуор Цорпоратион, Тецхнип, Одељење за запад-источни гас пројекат Кине Натионал Петролеум Цорпоратион, Схелл, Нањинг Стеел Гроуп, БАСФ и Сони .


ИНТ је посвећен пружању клијената у глобалној индустрији са најефикаснијим и најпрофесионалнијим решењима за филтрирање одабиром водеће светске опреме за производњу филтрације и производних процеса, интегрирајући године искуства у истраживању и развој у процесу кертриџа и користећи различите филтрације и технологије раздвајања свеобухватно. Синтеровани кертриџ, преклопљени кертриџ од нерђајућег челика, клинасти кертриџ, мембрански кертриџ и други филтрирани медији у комбинацији са различито дизајнираним филтарским шкољкама широко се користе у петрохемијској, рафинацији нафте, новој енергији, челика и гвожду, хемијској, фармацеутској, прехрамбеној и третман воде и друге индустрије.

ИНТ је много година понудио услуге индустријској заједници, стриктно примењујући ИСО9001 Интернатионал Куалити Систем. Са великим бројем пројектних одељења постављених у земљи, ИНТ вам може понудити најсавршен сервисни систем, а ми смо у могућности да стигнемо до сајта који ће Вам пружити услуге у року од 24 сата у Кини.

У будућности, ИНТ ће се придржавати основних вредности "сигурности, професионализма, иновација и сарадње" наставити да пружи купцима квалитетније производе и ефикасније услуге, те да настоји да донесе нове доприносе иновацијама технологије филтрирања.